Fragmin app - doseringsveileder

Nå kan du klikke deg frem til anbefalt dosering for pasienter på Fragmin ved hjelp av en app.

Enkelte indikasjoner på Fragmin har doseringer som er vektavhengige. I denne appen kan du enkelt finne anbefalt sprøyte med Fragmin til pasienten. Appen inneholder også risikoskår, injeksjonsteknikkfilm og sikkerhetsinformasjon om Fragmin. Appen er ment å være et hjelpemiddel til helsepersonell sammen med den godkjente preparatomtalen (SPC) for Fragmin. Appen er CE merket.
 

Fragmin doseringsveileder

Bildet viser hvordan appen ser ut ved å bruke iPhone, men den er også tilgjenglig for Android.


Hvordan laste ned Fragmin doseringsveileder?

Finn appen i App Store eller Google Play  
 

Hovedmenyen består av 3 hoveddeler

  1. Anbefalt dosering
  2. Bruk av Fragmin
  3. Om Fragmin

 
Riktig dose: 
Finn raskt den anbefalte dosering og behandlingslengde for Fragmin ved forskjellige indikasjoner og vektintervaller. I tillegg kan man finne en omregningstabell som viser omregningen fra total mengde i engangssprøyte (IU) til antall IU per mi og mer spesifikk informasjon rundt spesielle pasientgrupper.

Bruk av Fragmin: 
Få tilgang til injeksjonsteknikkfilm om hvordan man injiserer Fragmin eller bilder dersom man foretrekker det. Man vil også kunne bruke Padua risikoskår som er beregnet på hospitaliserte medisinske pasienter. 

Om Fragmin: 
Her er svar på de 7 mest stilte spørsmålene om Fragmin samt kontaktinformasjon og brukerhåndbok for doseringsveilederen.

Relaterte terapiområder

PP-FRA-NOR-0160